FITTR is de eerste en enige officiële CrossFit box in Oosterhout. Als community streven wij ernaar om FITTR te zijn en CrossFit zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Onze missie is om een veilige omgeving te creëren waar kwaliteit fitness samengaat met plezier. Iedereen werkt aan zijn/haar definitie van fit zijn, ongeacht het niveau.

Bij FITTR combineren we op een efficiënte manier de meest effectieve trainingsmethodes van gewichtheffen, powerliften, gymnastics en endurance. Hierin staat functioneel bewegen altijd centraal. Het succes ligt bij ons dan ook op het dieper ingaan op de technieken van de verschillende movements.

Professionele begeleiding vinden wij enorm belangrijk. Bij FITTR kan je uitgaan van hoge kwaliteit coaching, omdat alle coaches minimaal in het bezit zijn van een CrossFit Level 1 certificaat.

Wij dragen dagelijks onze kennis over tijdens de workouts. We hechten veel waarde aan het aanleren en verbeteren van houdingen en technieken. Dus CrossFit in drie woorden; technique, consistency, intensity. We beginnen bij de techniek, waardoor de beweging consistent uitgevoerd kan worden en vervolgens gaan we de nadruk leggen op de  intensiteit.

Naast dat we iedere CrossFit training aandacht besteden aan een stuk techniek verbetering, bieden we ook trainingen aan waarin we puur de focus leggen op het verbeteren van een bepaalde techniek. Dit noemen wij de speciality classes. Deze speciality classes zijn voor gewichtheffen, powerliften en gymnastics.

Bij FITTR is de community onze grootste kracht. Bij FITTR is er dan ook geen ruimte voor ego’s en is iedereen welkom. Samen werken we allemaal naar onze definitie van fit zijn. Wij zijn er voor jou om je daarbij te helpen. Wij staan voor de kracht die FITTR heeft om het beste en leukste uur van jouw dag te zijn, elke dag van de week.

Wij zijn zeven dagen per week geopend, dus doe met ons mee tijdens een van onze Workout Of the Day’s of gespecialiseerde gewichtheffen, powerliften of gymnastics groepslessen. Je bent van harte welkom voor het volgen van een proefles!

#UnityThroughMovement