Introduce yourself.  

Zie je iemand die je nog niet kent? Stel jezelf even voor, je weet vast nog hoe spannend jouw eerste training was.

Sign up and respect the timeframes.

Meld je aan via SportBit en respecteer de start- en eindtijden van onze trainingen. Meld je zo vroeg mogelijk af wanneer je weet dat je niet meer kunt komen.

Inform the coach.

Breng onze coaches op de hoogte van blessures of andere zaken die relevant zijn. Dit kan eventueel in vertrouwen bij één specifieke coach.

Leave your ego at the door.

Bij ons draait alles om inzet, niet om wat je kunt. Daarnaast is er ergens ter wereld altijd wel iemand die opwarmt met jouw PR 😉

Respect other athletes.

Er is geen ruimte voor gedoe, we respecteren elkaar en elkaars niveau.

Respect our coaches.

Tijdens de lessen hebben onze coaches de leiding. Ben je het ergens niet mee eens? Bespreek dit dan buiten de lesuren. We staan altijd open voor feedback!

We’re in this together.

Een workout is niet voorbij voordat de laatste persoon klaar is. Motiveer je mede-atleten voordat je in opruimmodus gaat.

Respect the equipment.

We zijn zuinig op ons materiaal en houden het graag heel. Gooi daarom niet met materialen die daar niet voor zijn gemaakt. Alleen barbells met minimaal 2 x 10kg/15lbs plates en wall balls zijn de uitzondering. Volg altijd de aanwijzingen van onze coaches op betreft het juiste gebruik van de materialen.

Bag your devices.

Scrollen op het wereldwijde web, belletjes voor het werk en berichten versturen kan de hele dag, maar niet tijdens dit uur voor jezelf. Het opzoeken/berekenen van gewichten en het loggen van je workouts zijn de enige uitzonderingen. 

Clean up your stuff.

Leg/zet na gebruik materiaal terug op de plek waar het hoort, borstel je magnesium van gebruikte materialen af en ruim achtergelaten bloed, zweet en tranen op. Wel zo fijn voor de volgende!