Sign up and respect the timeframes

Meld je aan voor Open Gym via SportBit Manager en respecteer de start- en eindtijden. De deelnemers van het volgende uur willen ook graag direct aan de slag. Aanmelden is niet nodig wanneer je voor aanvang van een les kort komt opwarmen of stretchen, dit kan echter alleen wanneer er nog plekken vrij zijn in SportBit Manager. Vol = vol, zo garanderen we dat iedereen voldoende ruimte + materialen heeft.

No “CrossFit WOD’s”

Open Gym bieden we aan als aanvulling op onze CrossFit programmering. Hier kan gewerkt worden aan gecontroleerd skill-, kracht- of cardiowerk (eventueel met programma’s uit de Workout HUB). Constantly varied, (functional) movements performed at high intensity (a.k.a. CrossFit) kan onder begeleiding van onze coaches in de 70+ lessen per week. Het uitvoeren van qualifiers kan in overleg met onze coaches buiten lestijden.

Classes go first

Lessen hebben voorrang in het gebruik van de materialen.

Clean up your stuff

Zet materialen na gebruik terug op de plek waar het hoort, borstel magnesium af en veeg bloed, zweet en tranen op. Wel zo prettig voor de volgende 😉

Respect the equipment

We zijn zuinig op ons materiaal en houden alles graag zo lang mogelijk heel. Gooi daarom niet met materialen die daar niet voor zijn gemaakt. Alleen barbells met minimaal 2 x 10kg/15lbs plates en wall balls zijn de uitzondering. Volg altijd de aanwijzingen van onze coaches op betreft het juiste gebruik van de materialen.

Don’t max out without supervision

Het uitvoeren van een 1RM-test brengt simpelweg risico’s met zich mee en zou nooit random moeten gebeuren. Vraag daarom altijd een coach om je te ondersteunen wanneer je een 1RM wilt opzoeken.

Don’t disturb other athletes/classes

Voer je training uit in de area die hiervoor is bestemd en houd rekening met andere deelnemers en lessen. Wanneer je buiten de Open Gym/Platform ruimte aan de slag wilt gaan kun je vragen of dit mogelijk is bij de aanwezige coach. Dit geldt bijvoorbeeld voor het gebruik van het rek in Oosterhout tijdens lessen.

(Dongen) Use droppads

Gebruik altijd droppads bij het droppen van barbells in de Open Gym area in Dongen.