Timo van Gils FITTR Coach

Timo van Gils

Eigenaar en head-coach CrossFit
Sport & Bewegen, CrossFit Level 1, Fit!vak A, Chivo Functioneel Trainen en Coachen, Medical Fitness

Timo is naast het geven van trainingen de spin in het web om FITTR “up-and-growing” te houden. Na het afronden van de studie Ondernemerschap & Retail management zoekt hij dagelijks naar de juiste balans tussen coachen en het ontwikkelen van onze box. Hij komt openlijk uit voor zijn Monster-verslaving, is achter de schermen een enorme computernerd én krijgt kriebels van kettlebells die niet op de juiste plek staan.

FITTR Coach Bastijn van Gageldonk

Bastijn van Gageldonk

Coach, CrossFit / Gymnastics
CIOS basisonderwijs sport, CrossFit Level 1

Hij heeft een hekel aan hardlopen en draagt altijd 2 verschillende sokken (because nobody has time for matching sock…). Bastijn is op meerdere elementen Nederlands Kampioen turnen geweest en het zal je dan ook niet verbazen dat zijn bijnaam “Mr. Gymnastics” is. Hij vond zijn nieuwe uitdagingen binnen CrossFit, waarin zijn roots als gymnast enorm goed van pas komen. Vanaf heden zal hij zijn unieke kwaliteiten delen tijdens zijn wekelijks te volgen trainingen.

Corné Pijnenburg FITTR Coach

Corné Pijnenburg

 Head-Coach Strength, CrossFit / Weightlifting / Powerlifting / Strength
Sportkunde – sports and performance – sporthogeschool Fontys (huidig), CrossFit Level 1

Corné staat binnen onze box bekend als Hercules; jouw PR is zijn warming-up. Momenteel volgt hij de opleiding sportkunde aan de Sporthogeschool Fontys, met sports en performance als studierichting. Daarnaast leeft hij ervoor om de deelnemers van zijn lessen het beste uur van hun dag te bieden!

Lillian van Gageldonk portret FITTR Coach

Lillian van Gageldonk

Coach, CrossFit / Gymnastics
KNGU licentie gymnastiek

Lillian durfde het in 2019 aan om als de eerste (en vooralsnog enige) vrouwelijke coach aan de slag gaan bij FITTR. Ze heeft to haar 18e geturnd op wedstrijdniveau en is sinds de zomer van 2017 actief in de CrossFit-wereld. Het turnen heeft ze altijd nog een beetje bijgehouden, wat nu enorm goed van pas komt in zowel haar workout prestaties als coaching-skills.

Quincy Meeusen FITTR Coach

Quincy Meeusen

Coach, CrossFit
Sport & Bewegen, NASM Personal Trainer

Coach Q omschrijft zijn beste kanten als zijn “zij- en voorkant” en heeft een zwak voor barbecueën. Je hoeft hem niet te bellen voor een workout met snatches, maar hij komt graag zijn bed uit als er veel gymnastics op het menu staat. Met zijn ervaring als personal trainer in zijn eigen studio weet hij als de beste hoe hij personen maatwerk kan bieden. Tijdens zijn trainingen weet hij ie-der-een de juiste trainingsprikkel aan te bieden.

Tim van Drunen FITTR Coach

Tim van Drunen

Coach, CrossFit
Sport & Bewegen, Fit!vak A en B, CrossFit Level 1

Na op jonge leeftijd al een eindbaas te zijn in onderwaterhockey (Nederlands team, geen geintje) besloot Tim om de opleiding Sport & Bewegen te gaan volgen. Tijdens zijn opleiding maakte hij kennis met CrossFit en vond hier al snel zijn nieuwe uitdaging in. Alles met een barbell gaat hem bijzonder goed af, deze handigheid brengt hij dan ook met vol enthousiasme over tijdens zijn lessen. Vandaar dat Tim ook luistert naar de naam “Barzan”.