Timo van Gils / Coach en eigenaar

Timo van Gils

Eigenaar en coach
Sport & Bewegen, CrossFit Level 2, Fitnesstrainer A, Chivo Functioneel Trainen + Coachen, AALO Medical Fitness

Timo is naast het geven van trainingen de spin in het web om FITTR “up-and-growing” te houden. Na het afronden van de studie Ondernemerschap & Retail management zoekt hij dagelijks naar de juiste balans tussen coachen en het ontwikkelen van onze box. Hij komt openlijk uit voor zijn Monster-verslaving, is achter de schermen een enorme computernerd én krijgt kriebels van kettlebells die niet op de juiste plek staan.

Bastijn van Gageldonk - Head coach CrossFit at FITTR CrossFit Oosterhout

Bastijn van Gageldonk

Head coach (CrossFit / Gymnastics)
CIOS basisonderwijs sport, CrossFit Level 2, CrossFit Gymnastics

Hij heeft een hekel aan hardlopen en draagt altijd 2 verschillende sokken (because nobody has time for matching sock…). Bastijn is op meerdere elementen Nederlands Kampioen turnen geweest en het zal je dan ook niet verbazen dat zijn bijnaam “Mr. Gymnastics” is. Hij vond zijn nieuwe uitdagingen binnen CrossFit, waarin zijn roots als gymnast enorm goed van pas komen. Vanaf heden zal hij zijn unieke kwaliteiten delen tijdens zijn wekelijks te volgen trainingen.

Robin Smits

Coach CrossFit
Fitness trainer A, CrossFit Level 1

Robin (a.k.a. Shelby) is enkele jaren geleden door zijn neef Brent (ook onze coach) bij FITTR binnengestapt, ook hij raakte direct gehecht aan de community en sfeer in de box. Naast het zelf volgen van trainingen leek het hem fantastisch om ook anderen het helpen om het beste uit zichzelf te halen. Zowel het behalen kleine overwinningen als lange termijn progressie bij zijn deelnemers is waar hij zijn energie uit haalt. Hij zorgt iedere training weer voor het beste uur van jouw dag. Verder laat deze beste man zelfs cactussen uitdrogen, heeft hij een goudvis met de naam “Max Visstappen” en is hij enorme fan van slechte woordgrappen. Een leuke training gegarandeerd!

Lillian van Gageldonk - Coach at FITTR CrossFit Oosterhout

Lillian van Gageldonk

Coach CrossFit & Gymnastics
CrossFit Level 1, KNGU licentie gymnastiek, Powermama Level 1

Lillian durfde het in 2019 aan om als de eerste (en vooralsnog enige) vrouwelijke coach aan de slag gaan bij FITTR. Ze heeft tot haar 18e geturnd op wedstrijdniveau waarna ze ruim 10 jaar op zowel recreatief- als landelijk niveau turntraining heeft gegeven. Sinds de zomer van 2017 is Lillian actief in de CrossFit-wereld. Haar turnervaring komt goed van pas in zowel haar workout prestaties als coaching-skills. In 2020 ronde Lillian haar Powermama cursus af waarmee ze ook aanspreekpunt is voor (zwangere) mama’s die bij FITTR sporten.

Lisa Verwijs

Coach CrossFit & Strength

Indy Diks

Coach CrossFit & Weightlifting