Timo van Gils

Timo van Gils

Eigenaar en coach
Sport & Bewegen, CrossFit Level 2, Fitnesstrainer A, Chivo Functioneel Trainen + Coachen, AALO Medical Fitness

Timo is naast het geven van trainingen de spin in het web om FITTR “up-and-growing” te houden. Na het afronden van de studie Ondernemerschap & Retail management zoekt hij dagelijks naar de juiste balans tussen coachen en het ontwikkelen van onze box. Hij komt openlijk uit voor zijn Monster-verslaving, is achter de schermen een enorme computernerd én krijgt kriebels van kettlebells die niet op de juiste plek staan.

Bastijn van Gageldonk

Bastijn van Gageldonk

Head-coach CrossFit & Gymnastics, CrossFit Kids
CIOS basisonderwijs sport, CrossFit Level 2, CrossFit Gymnastics

Hij heeft een hekel aan hardlopen en draagt altijd 2 verschillende sokken (because nobody has time for matching sock…). Bastijn is op meerdere elementen Nederlands Kampioen turnen geweest en het zal je dan ook niet verbazen dat zijn bijnaam “Mr. Gymnastics” is. Hij vond zijn nieuwe uitdagingen binnen CrossFit, waarin zijn roots als gymnast enorm goed van pas komen. Vanaf heden zal hij zijn unieke kwaliteiten delen tijdens zijn wekelijks te volgen trainingen.

Allard de Heer - FITTR CrossFit Coach

Allard de Heer

Head-coach Strength, Weightlifting & Endurance
CrossFit Level 2

Allard is zeker 5 dagen per week actief in de sportschool, monteert LEGO-sets en heeft een uitgebreide bordspelverzameling. Daarnaast geniet hij van Disney-films, smult hij van de California Roll sushi, en staat hij altijd paraat voor zware snatches. Zijn grootste ergernis? Files. Als iedereen nou gewoon even tegelijk op het gas-/rempedaal zou drukken is dat zo opgelost, toch?

Edward van Ligten

Edward van Ligten

Coach BoksFit, CrossFit & Strength
CrossFit Level 1 (pending)

Onze Edward, beter bekend als Overhead-Ed! In 2019 begon zijn avontuur als CrossFitter, na jaren als vechter in de ring en later als kickbokstrainer. Tijdens een buddy week bij FITTR raakte hij besmet met het CrossFit-virus. Naast zijn sportieve bezigheden geniet hij van lekker eten, af en toe een drankje en bezoekt hij graag festivals tijdens de zomermaanden. Interessante weetjes: In de jaren ’90 had hij langer haar dan zijn zusje, zijn favoriete eten is zijn moeders saoto soep en hij heeft een hekel aan het Nederlandse klimaat.

Indy Diks

Indy Diks

Coach CrossFit & Endurance
Fontys Sporthogeschool, CrossFit Level 1 (pending)

Indy is een gepassioneerde Sportkunde-student en sinds januari 2022 straalt ze wekelijks als Coach bij FITTR. Haar CrossFit-reis begon in 2017, met een indrukwekkend tienerhoogtepunt in Nederland. Buiten de box geniet ze van gezelligheid, drankjes en avontuurlijk reizen. Oh, en wist je dat haar 1RM backsquat zwaarder is dan die van haar vader?

Lisa Verwijs

Lisa Verwijs

Coach CrossFit & Strength
CrossFit Level 1, Dutch HDA Strength & Conditioning specialist, MILO Personal Trainer, AALO small group trainer, AALO fitnesstrainer

Lid van de “oude garde” bij CrossFit Uphold (nu FITTR CrossFit) sinds 2017 en in 2020 begonnen met coachen. Passies? Powerliften, nieuwe restaurants ontdekken, en creatieve whiteboard-tekeningen. Voor ontspanning kiest ze een Pornstar Martini en fluffy pancakes. Niet haar favoriet? Hoogtes, kou en horrorfilms.

Lillian van Gageldonk

Lillian van Gageldonk

Coach
KNGU licentie gymnastiek, Powermama Level 1

Lillian durfde het in 2019 aan om als de eerste vrouwelijke coach aan de slag gaan bij FITTR. Ze heeft tot haar 18e geturnd op wedstrijdniveau waarna ze ruim 10 jaar op zowel recreatief- als landelijk niveau turntraining heeft gegeven. Sinds de zomer van 2017 is Lillian actief in de CrossFit-wereld. Haar turnervaring komt goed van pas in zowel haar workout prestaties als coaching-skills. In 2020 ronde Lillian haar Powermama cursus af waarmee ze ook aanspreekpunt is voor (zwangere) mama’s die bij FITTR sporten.

Remy Jean Le

Remy Jean Le

Coach CrossFit
CrossFit Level 1, Fitnesstrainer A, Dutch HDA fitnesstrainer, Ultimate Instability

Remy Jean Le, gestart met sporten bij FITTR in 2017, heeft een passie voor Formule 1 en Geocachen. Naast zijn actieve levensstijl geniet hij ook van gamen en draagt hij de eretitel Breda’s kampioen Mariokart op de SNES. Zijn culinaire voorkeur gaat uit naar Phở en/of Ramen, Vietnamese of Japanse noodle-soep. Daarnaast heeft hij een flinke hekel aan Nederlandse smartlappen en carnavalsmuziek.

Robin Smits

Coach CrossFit
Fitness trainer A, CrossFit Level 1

Robin (a.k.a. Shelby) is enkele jaren geleden door zijn neef bij FITTR binnengestapt, ook hij raakte direct gehecht aan de community en sfeer in de box. Naast het zelf volgen van trainingen leek het hem fantastisch om ook anderen het helpen om het beste uit zichzelf te halen. Zowel het behalen kleine overwinningen als lange termijn progressie bij zijn deelnemers is waar hij zijn energie uit haalt. Hij zorgt iedere training weer voor het beste uur van jouw dag. Verder laat deze beste man zelfs cactussen uitdrogen, heeft hij een goudvis met de naam “Max Visstappen” en is hij enorme fan van slechte woordgrappen. Een leuke training gegarandeerd!

Barbara Scholtes - FITTR CrossFit Coach

Barbara Scholtes

Coach CrossFit
CrossFit Level 2, bachelor sportmedische trainer

Met veel plezier tilde ze een paar jaar geleden barbells bij FITTR in Oosterhout, nu is ze terug als coach. Haar passies omvatten basketbal, muziek maken en boeken lezen. Haar tv dient hoofdzakelijk als Spotify-speler en je kunt haar wakker maken voor kaas en dad jokes.

Kurtulus Ince

Kurtulus Ince

Coach BoksFit

Kurtulus Ince, ook wel bekend als “Ince,” is sinds 2022 lid van FITTR in Dongen, voorheen actief bij CrossFit Zutphen. Naast het geven van BoksFit-lessen is hij zelf ook regelmatig te vinden in de andere trainingen. Bij zijn collega’s staat hij bekend als “Insy,” “Fifty,” of “Fifty Ince”. Wat betreft eten, gaat zijn voorkeur uit naar een heerlijke wokmaaltijd. Zijn grootste afkeer? Onrecht.

Mikki Stadhouders

Mikki Stadhouders

Coach
Sport & Bewegen (health & fitness)

Mikki’s fascinatie voor CrossFit ontstond in 2019 toen ze bij FITTR begon. Naast haar liefde voor CrossFit geniet ze van piano spelen, samen met haar hond op avontuur gaan, en snowboarden. Als het om eten/drinken gaat, gaat haar voorkeur uit naar KFC of een glas koude melk. Wat ze absoluut niet kan verdragen? Onnodig wakker gemaakt worden…

Pim Verharen

Pim Verharen

Coach CrossFit & Endurance
CrossFit Level 1

Ooit wat zwaarder besloot hij te gaan sporten, maar de “gewone” sportschool was niets voor hem. Gelukkig vond hij zijn passie in CrossFit en is sindsdien niet meer weg te slaan. Buiten de box houdt hij van basketballen, barbecueën en wintersport. Leuke weetjes? Pim trekt altijd eerst zijn linker schoen aan. Zijn favoriete guilty pleasure? Blauwe M&M’s. Wat hij minder leuk vindt? Thrusters en de badkamer poetsen.

Rick Musters

Rick Musters

Coach CrossFit & Endurance
CrossFit Level 1

Rick is een energiek en veelzijdig persoon met passies voor voetbal, natuurlijk CrossFit, en niet te vergeten, zijn liefdevolle gezin. Zijn culinaire favoriet is biefstuk à la Loetje en hij begint zijn dag al-tijd met een karamel late macchiato.