Timo van Gils

Timo van Gils

Owner and coach
Sport & Bewegen, CrossFit Level 1, Fit!vak A, Chivo Functioneel Trainen en Coachen, Medical Fitness

Timo is naast het geven van trainingen de spin in het web om FITTR “up-and-growing” te houden. Door de combinatie met zijn studie Entrepreneurship & Retail management op het Avans in Breda zoekt hij dagelijks naar de juiste balans tussen studeren en het versterken van onze box. Hij komt openlijk uit voor zijn Monster-verslaving, is achter de schermen een enorme computernerd én krijgt kriebels van kettlebells die niet op de juiste plek staan.

Tim van Drunen

Tim van Drunen

Coach
Sport & Bewegen, Fit!vak A en B, CrossFit Level 1

Na op jonge leeftijd al een eindbaas te zijn in onderwaterhockey (Nederlands team enzo, geen geintje.) besloot Tim om de opleiding Sport & Bewegen te gaan volgen. Tijdens zijn opleiding maakte hij kennis met CrossFit en vond hier al snel zijn nieuwe uitdagingen in. Alles met een barbell gaat hem bijzonder goed af, deze handigheid brengt hij dan ook met vol enthousiasme over tijdens zijn lessen. Vandaar dat Tim ook luistert naar de naam “Barzan”.

Coach Corné Pijnenburg

Corné Pijnenburg

Coach, CrossFit Level 1
Sportkunde – sports and performance- sporthogeschool Fontys (huidig)

Corné staat bekend binnen onze box als CPJ, niemand weet waarom aangezien zijn naam Cornelis Jan Pijnenburg is (CJP). Maar goed, belangrijker om te weten is dat Corné het presteert om binnen 9 minuten 150 burpees + 40 wall ball shots te maken (hoe dan!?). Momenteel volgt hij de opleiding sportkunde aan de sporthogeschool Fontys en leeft ervoor om onze atleten de beste trainingen aan te kunnen bieden!

Coach Quincy Meeusen

Quincy Meeusen

Coach
Sport & Bewegen, NASM Personal Trainer

Coach Q omschrijft zijn beste kanten als zijn “zij- en voorkant” en heeft een zwak voor barbecueën. Je hoeft hem niet te bellen voor een workout met snatches, maar hij komt graag zijn bed uit als er veel gymnastics op het menu staat. Met zijn ervaring als personal trainer in zijn eigen studio weet hij als de beste hoe hij personen maatwerk kan bieden. Tijdens zijn trainingen weet hij ie-der-een de juiste trainingsprikkel aan te bieden.

Bastijn van Gageldonk ringen

Bastijn van Gageldonk

Coach
CIOS basisonderwijs sport, CrossFit Level 1

Hij heeft een hekel aan hardlopen en draagt altijd 2 verschillende sokken (because nobody has time for matching sock…). Bastijn is op meerdere elementen Nederlands Kampioen turnen geweest en het zal je dan ook niet verbazen dat zijn bijnaam “Mr. Gymnastics” is. Hij vond zijn nieuwe uitdagingen binnen CrossFit, waarin zijn roots als gymnast enorm goed van pas komen. Vanaf heden zal hij zijn unieke kwaliteiten delen tijdens zijn wekelijks te volgen trainingen.