“Kracht duurt een leven lang”

Onze filosofie achter het FITTR-kids programma begint bij het idee dat kracht een leven lang duurt. Wij maken het onze prioriteit om ze sterker te maken, zowel fysiek als mentaal, door veilig te bewegen met de juiste techniek op een leuke en speelse manier. Krachttraining met aangepaste intensiteit voor kinderen is dus helemaal niet slecht, maar draagt juist bij aan het zelfvertrouwen van het kind. Elke vijfenveertig minuten durende les bestaat uit een groepswarming-up en een kleine tot middellange conditionele WOD. De gehele les wordt begeleid door onze Kids Coach Bastijn van Gageldonk.

De kern van de les is dus niet gebaseerd op krachttraining om ze te drillen, want wat wij bij FITTR belangrijker vinden dan presteren is het ontwikkelen van een energieke les waarin de kinderen hun ei kwijt kunnen. De WOD’s die we doen, de gesprekken die we hebben en de relaties die we samen opbouwen dragen allemaal bij aan de opbouw van het zelfvertrouwen van de kids. Dat is waar FITTR naar streeft.

Ons Strength & Conditioning programma voor kids is toegankelijk voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar. Wanneer je geïnteresseerd bent of iemand kent die dat is, kom woensdag dan snel langs voor een gratis les! Aanmelden kan via de onderstaande button.

De lessen vinden plaats op elke maandag- en woensdagmiddag van 16:00 tot 16:45 uur.

Tarieven