Wist je dat je je prestatie in CrossFit kan verbeteren door deel te nemen aan de weightlifting lessen? 

Naast onze dagelijkse CrossFit lessen en de geprogrammeerde powerlifting en gymnastics lessen bieden wij meerdere dagen per week weightlifting lessen aan bij FITTR.  Olympisch gewichtheffen is een krachtsport waarbij er op een aantal manieren, op de meest efficiënte manier, barbells met een bepaald gewicht vanaf de grond boven het hoofd worden gebracht.

Tijdens de Olympic Weightlifting lessen focussen we ons op het verbeteren van de mobiliteit, explosiviteit en techniek van de Snatch en Clean & Jerk. Want bij weightlifting kan iedere millimeter het verschil maken. Onze trainingen zijn technisch georiënteerd en de nadruk ligt op het aanleren en verbeteren van de juiste bewegingen.Hierbij leer je hoe je jouw spierkracht kan verbeteren en wat je wel en niet moet doen om explosief, flexibel en snel te zijn met de juiste houding en techniek. Deze les is dus geweldig om toe te voegen aan je training naast de dagelijkse WOD’s.

FITTR is ook aangesloten bij de Dutch Weightlifting Association (NGB). Dit biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan nationale en internationale weightlifting wedstrijden onder begeleiding van FITTR.

Deze specialty lessen zijn voor iedereen die de Fundamentals hebben afgerond. Heb je je nog niet ingeschreven voor een Fundamentals les? Schrijf je hier in: klik hier.