CROSSFIT 4 GIJSJE!

Stichting Gijsje Eigenwijsje verzorgt gratis vakanties voor gezinnen met een levensbedreigend ziek kind. Met succes hebben zij al meerdere vakantiehuisjes aangekocht en zo veel gezinnen een onbezorgde vakantie kunnen bieden. Gezinnen die het zo hard nodig hebben. Dit was namelijk de wens van Gijs, die zelf op 8 jarige leeftijd te horen kreeg dat hij hersenstam-kanker had en daarmee ongeneeslijk ziek bleek.

Zijn ouders hebben zijn wens in vervulling laten gaan. Dit kan natuurlijk niet zonder hulp van jou en heel veel anderen. Daarom organiseert CrossFit Nuldertien ook dit jaar weer CrossFit 4 Gijsje om zo geld in te zamelen zodat de stichting haar mooie werk kan blijven doen. Om de kracht van de actie te versterken hebben zij andere boxen ook gevraagd om de workouts te hosten; FITTR doet daar graag aan mee!

Op zondag 27 oktober kun jij om 10:00 of 11:00 uur deelnemen aan de WOD voor Gijsje. Aanmelden verloopt via Fitmanager en deze trainingen zijn gratis te volgen. Echter, rondom deze WODs kun jij een vrijwillige financiële bijdrage doen, zo draag jij ook je steentje bij aan #dewensvangijs. De volledige opbrengst gaat naar Stichting Gijsje Eigenwijsje.

De workout:

buy in 1.001 mtr run
***
4 rounds of:
12 deadlifts
12 Pull-ups
12 Power cleans
12 KB swings (russian)
12 Push presses
12 burpees over the bar
***
finisher 1.001 mtr run

RX weight ladies 16KG KB/35KG barbell
Rx weight men 24KG KB/50KG barbell

Als vanzelfsprekend mogen gewichten en bewegingen geschaald worden. Het gaat hier om het goede doel, dus meedoen is al fantastisch!