Wat is The Rise?

The Rise staat voor de volgende 3 kernwaarden: verbinden, ontwikkelen en innoveren. We verbinden CrossFit-atleten, zowel online als offline, via in-box workouts en een online competitie platform. Tijdens de competitieperiode dragen we zorg voor de ontwikkeling van de atleet door op verschillende manieren educatieve elementen toe te voegen aan het programma. The Rise blijft continu innoveren door nieuwe vormen van competitie aan te bieden en door vooruitstrevend te zijn op digitaal gebied.

The Rise biedt een toegankelijke, leerzame en uitdagende competitieperiode aan voor zowel beginnende als gevorderde CrossFitters. De workouts voer je samen met jouw box-genoten uit in jullie eigen vertrouwde trainingslocatie. Together We Rise!

Pilot

Door het uitvoeren van een pilot willen we meer inzicht krijgen in de wensen en behoeften van de (potentiële) deelnemers. Hiervoor hebben we een minimaal werkbare versie (MVP) ontwikkeld waarmee we een eerste seizoen kunnen draaien van 4 maanden. In deze testperiode zal 1 qualifier workout plaatsvinden en 3 events. 

De score van de qualifier workout bepaalt in welke divisie je de rest van de workouts zult deelnemen. Op die manier kunnen we garanderen dat zowel jij als je tegenstanders op het juiste niveau zullen deelnemen aan de verdere events.

Ontwikkeling

Gedurende de pilot wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan de ontwikkeling van het uiteindelijke platform. We streven ernaar om zoveel mogelijk functies gaandeweg te implementeren. Daarnaast dragen wij uiteraard constant zorg voor een werkende omgeving voor het loggen van jouw scores en het inzien van het leaderboard.

Data

De pilot start op maandag 2 september en duurt tot 15 december. In de eerste week van de maanden september, oktober, november en december voer je één workout uit. In september zal dit de qualifier workout zijn, vervolgens zullen dit de reguliere events zijn.

Op maandag om 00:00 uur wordt de nieuwe workout bekend gemaakt, waarna je precies 7 dagen de tijd hebt om deze workout uit te voeren en jouw score te loggen in het systeem. Een week later zal het onofficiële leaderboard bekend worden gemaakt op onze website, welke vervolgens uiterlijk 7 dagen later officieel (fouten weggewerkt) wordt gemaakt.

De workouts staan gepland in de volgende weken:

Qualifier workout: 2 september t/m 8 september
Event 1: 30 september t/m 6 oktober
Event 2: 28 oktober t/m 3 november
Event 3: 25 november t/m 1 december
Prijsuitreiking: 15 december

Aanmelden

Om jouw commitment voor deelname vast te leggen vragen we een bijdrage van €10,-. De opbrengst wordt gebruikt voor het voorzien van  prijzen voor de top-3 van dit seizoen en voor verdere ontwikkeling van The Rise. 

Na het aanmelden via onderstaand formulier ontvang je een e-mail met daarin een betaallink (check je spamfolder!). Het voldoen van deze betaling wordt gezien als bevestiging van jouw deelname. Aanmelden kan tot 1 september 18:00 uur.

Meld je nu aan voor de eerste, exclusieve FITTR-editie, van The Rise!