Zomerstop? CrossFit!

Wil je fitter worden tijdens de zomerstop? Dan ben je bij onze sportschool in Oosterhout en Dongen aan het juiste adres. 7 dagen per week, altijd onder begeleiding, om lijnrecht af te gaan op jouw doelen!

✅ Tijdens de zomerstop kun je gebruik maken van onze reguliere lidmaatschappen, waarbij je een specifieke start- en einddatum kunt aanhouden. Je betaalt zo precies voor de periode dat je gebruik kunt maken van ons aanbod. Als je nog niet eerder bij ons hebt gesport, kun je zelfs starten met onze Introduction Card. Hiermee kun je 10 lessen volgen binnen een maand voor slechts 39,95 euro.

Klaar voor actie? De eerste training is “on us”, daarna kun je zelf bepalen of en hoe je verder wilt gaan.

Boek proefles!

Become FITTR!

7 jaar

toonaangevend in fitness

3500+

personen begeleid

21.000+

trainingen gegeven

Fitter worden tijdens de zomerstop?

Ons aanbod omvat de meest effectieve trainingsmethodes ter wereld.
7 dagen per week aangeboden door onze gedreven en deskundige coaches.
Fitness voor iedereen!

CrossFit

CrossFit is de kern van ons programma, waarbij functionele bewegingen, cardiovasculaire oefeningen en krachttraining worden gecombineerd om je totale fitnessniveau te verhogen.

CrossFit Kids

CrossFit Kids is een aangepast trainingsprogramma voor kinderen, waarbij spel en plezier gecombineerd worden met functionele fitnessoefeningen om hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Endurance (Hyrox)

Uitdagende, langdurige workouts met cardiowerk en functionele oefeningen van lagere complexiteit. De perfecte trainingen om je voor te bereiden op events zoals Hyrox of (obstacle) runs.

CrossFit Gymnastics

Onze CrossFit Gymnastics-lessen richten zich specifiek op het ontwikkelen van lichaamsbeheersing, mobiliteit en vaardigheden zoals handstand, pull-ups en ringoefeningen.

Strength Class

Onze strength class is gericht op het opbouwen van spierkracht en het verbeteren van je algehele fysieke prestaties.

Weightlifting

Olympisch gewichtheffen is een specifieke discipline waarbij de focus ligt op het tillen van zware gewichten met techniek en precisie.

Personal training

Voor een extra persoonlijke aanpak bieden we ook personal training aan, waarbij een trainer je individueel begeleidt en een programma op maat voor je ontwerpt.