Hero Member Appreciation Week

Om al onze members te bedanken voor hun support in de afgelopen maanden organiseren we een speciale Member Appreciation Week. Van maandag 5 oktober t/m zondag 11 oktober bieden we dagelijks Corona-proof activiteiten aan om een onvergetelijke trainingsweek te creëren. Aangezien we dankzij hen op 10 september ons driejarig bestaan kunnen vieren pakken we extra uit! 

In de komende weken geven we via social media stapsgewijs meer informatie weg over de invulling van deze week. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten!

MAANDAG

We trappen de week af met Smoothie-Monday!

Voor iedereen die komt sporten staat er na de les een heerlijke fruit smoothie klaar; mét of zonder Orangefit proteïne. De smoothies worden gemaakt met amandelmelk (en fruit natuurlijk) en zijn daarom ook voor de veganisten onder ons good-to-go!

DINSDAG

CHAOS.

Je zult aan het begin van de workout niet weten welke movements en hoeveel herhalingen je moet gaan uitvoeren. Just show up and do the work!

WOENSDAG

Buddy-Wednesday

Samen sporten is altijd leuker dan alleen, daarom staat de gehele woensdag in het teken van buddy-workouts. Je kunt op deze dag samen met jouw favoriete FITTR-buddy een workout trotseren of hier een vriend(in)/familielid voor uitnodigen via deze link.

De Workout Of the Day wordt net als altijd op zondagavond om 19:00 uur bekend gemaakt via onze website. Meld je direct aan via de kalender in SportBit!

CrossFit Kids – Bring A Parent WOD

Voor de jongste FITTR-atleten onder ons bieden we op deze dag een ouder/kind workout aan. Ben jij benieuwd hoe fit jouw papa of mama is en of ze jou kunnen bijhouden met alle oefeningen? Daag ze dan uit om mee te doen aan de Bring A Parent WOD!

Jouw papa of mama (let op: maximaal 1 ouder) kan zich aanmelden voor deze training via de CrossFit Kids WhatsAppgroep.

Corné Pijnenburg Wall Ball

DONDERDAG

Op donderdagavond zal Jordi van Schijndel (@jordiafragma) aanwezig zijn tijdens de CrossFit Classes om actiefoto’s te schieten. Jordi heeft al tijdens meerdere FITTR events foto’s geschoten en levert keer op keer indrukwekkend resultaat.

Dus meld je aan voor een van de lessen en trek je mooiste trainingsoutfit aan!

Jordi van Schijndel - Jordiafragma

VRIJDAG

Goede voeding kan helpen je sportprestaties te verbeteren en gezonder te worden. Health Advies Breda weet hier alles van!

Op vrijdagavond 9 oktober komt een van hun HealthCoaches een presentatie geven over de rol van voeding i.c.m. training. De presentatie start om 20:00 uur en zal ongeveer 40 minuten duren, waarna je eventueel nog vragen kunt stellen. Health Advies Breda is al ruim 40 jaar actief in de voedingsbranche en is een van onze zeer gewaardeerde partners.

Aanmelden kan via SportBit Manager nadat je jouw nieuwe accountgegevens hebt ontvangen. Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

ZATERDAG

Op zaterdag 10 oktober worden de CrossFit WOD’s gecoacht door niemand minder dan: Nienke van Overveld!

Nienke is afgelopen jaar de Fitste Vrouw van Nederland geworden en is een van de weinige Nederlanders die op de CrossFit Games heeft gestaan. Haar altijd vrolijke en inspirerende persoonlijkheid zal absoluut voor een bijzondere trainingservaring zorgen. Zorg dus dat je erbij bent!

Het inschrijven voor de trainingen zal verlopen via SportBit, hierover ontvangen alle members op korte termijn meer informatie. Houd je mailbox goed in de gaten!

Nienke van Overveld © Barbell Photography

ZONDAG

Event 1: Mountainbiken in Dorst!

Zand, zweet, heuvels en bochten: op zondag kun je mee gaan mountainbiken op het mooie parcours in Dorst. We bieden twee heats aan die zullen starten en eindigen bij recreatiepark ’t Haasje. Per heat zijn er 10 huur-MTB’s (incl. helm) die op onze kosten gebruikt kunnen worden, daarnaast kunnen personen met een eigen mountainbike aansluiten. Om overzicht te bewaren hanteren we een maximum van 15 personen per blok.

In de basis fietsen we het parcours van Dorst (8,2km). In de tweede heat bieden we daarnaast de OPTIE aan om het Cadettenkamp (7,4km) eraan toe te voegen. Er fietsen meerdere ervaren mountainbikers ter begeleiding mee, je kunt bij vertrek zelf kiezen met welke groep (tempo/afstand) je meefietst.

Heat 1: 10:00 uur – 11:30 uur
Heat 2: 11:30 uur – 13:00 uur / 13:30 (afhankelijk van de route die je kiest)

Event 2: Motortocht

De zuid-Brabantse plaatsen Rucphen, Sprundel, Schijf en Achtmaal herbergen prachtige wegen om te toeren. Het ene moment rijd je door de bossen, het andere moment stuiter je van de Brabantse wal zo de polders binnen met het ene leuke dijkje na het andere. De lengte van deze route is ongeveer 85 kilometer, hiermee zullen we ongeveer 2 uur en een kwartier onderweg zijn. Dit is inclusief een kleine stop om eventueel wat te drinken en de benen te strekken.

Globaal tijdschema:

V.a. 14:30 uur: verzamelen bij de voorzijde (ingang) van FITTR
15.00 uur: vertrek (zorg voor een volle tank!)
Rond 16.00 uur: korte stop om de benen te strekken
Rond 17.15 uur: Terug in Oosterhout

Meld je aan via onderstaande button, zodat we een goed beeld krijgen van het aantal deelnemers. Om de groepsgrootte overzichtelijk te houden is deze rit alleen voor FITTR-leden en eventueel hun partners.