Celebrating 1 year of memories

 

Het is verbazingwekkend dat het al een jaar geleden is – 10 september 2017 – dat ons avontuur begon. De afgelopen 12 maanden zijn voorbij gevlogen en we zijn enorm dankbaar voor het enthousiasme en vertrouwen dat we hebben mogen ontvangen.

Om dit jubileum te vieren willen we iets speciaal doen. Aangezien Community (“samen”) één van onze kernwaarden is doen we dit dan ook graag samen met jou. Daarom zijn we verheugd om je uit te nodigen voor ons 1 year anniversary event op 15 september a.s. om het eerste succesvolle jaar van FITTR te vieren.

Van 10:00 uur ’s ochtends tot 18:30 uur ’s avonds kun je deelnemen aan allerlei verschillende workouts, allemaal met een ander thema. Met onder andere een Family Workout voor jong en oud, CrossFit Introductions en een gezellige buddy WOD. Alle workouts zijn voor alle niveaus toegankelijk!

Na de Family Workout is er de mogelijkheid om tegen een klein bedrag aan te schuiven bij de barbecue, welke rond 18:30 uur zal starten.

Het aanmelden voor de workouts en de barbecue dient via de aanmeldbuttons op deze pagina te gebeuren, zodat we een duidelijk overzicht hebben van het animo.

Het belooft een fantastische dag te worden en we kunnen niet wachten om je dan te mogen ontvangen!

TIMETABLE