Marleen, twee, drie… en gaan!

Wie ben jij? 

Hoi! Ik ben Marleen Rhebergen en in het dagelijks leven werkzaam als ABA-therapeut (toegepaste gedragsanalyse) bij kinderen met een autismespectrumstoornis. Ik werk vanuit de motivatie van het kind, om (spelenderwijs) zo veel mogelijk vaardigheden op het gebied van taal, spel en gedrag aan te leren.

Anderhalf jaar geleden ben ik getrouwd met mijn man Joris en we hebben al 5 jaar een heel ondeugende hond Noah 🙂

Wanneer ben je in aanraking gekomen met CrossFit en hoe ben je bij FITTR terecht gekomen?

Op 15 april 2016 werd ik door Coach Tim (op dat moment nog werkzaam bij sportclub Pelikaan in Tilburg) samen met een aantal andere mensen van de sportschool, uitgenodigd om een proefles te doen bij CrossFit Superfit in Waalwijk. Tim gaf al CrossFit-achtige lessen bij de Pellikaan en dit waren de enige lessen die ik uitdagend genoeg vond om aan mee te doen.

Toen Tim in 2018 besloot te stoppen bij Pellikaan en alleen nog maar les ging geven bij FITTR, ben ik hem een paar maanden later (6 november 2018) gevolgd naar Fittr. Lekker stalkerig van mij.

Wat was je eerste indruk van CrossFit en FITTR?

De eerste indruk van FITTR was meteen ‘Wauw!’. FITTR is een jong bedrijf met gemotiveerde en enthousiaste coaches die voor voldoende uitdaging zorgen, zowel mentaal als fysiek.

Mijn eerste indruk van CrossFit was ook meteen positief. Een sport waarin niet alleen kracht, maar ook techniek en gymnastics gecombineerd zijn. Dit motiveerde mij meteen om in alle aspecten van crossfit sterker en beter te worden.

Wat heeft CrossFit jou gebracht?

  1. Fysiek

Ik ben ontzettend trots op mijn lichaam en waartoe het in staat is tijdens wods, olympic lifting, powerliften of gymnastics. Ik ben benieuwd waar mijn fysieke grenzen liggen, zoek deze op en probeer deze te verleggen! 

  1. Mentaal

Sinds ik crossfit en fanatiek 4 à 5 keer in de week train, voel ik me rustiger en stabieler. Tijdens het trainen is het alleen ik, de klok en en de gewichten. Een heerlijk gevoel en zou niet anders meer willen! 

  1. Persoonlijk

De allerleukste, tofste en meest crazy vriendengroep die er is!! Eindelijk een groep mensen die net zo gek zijn als ik en ook net zo gek zijn op sporten als ik. #Unity through movement.

Maak ook kennis met CrossFit!

Meld je direct aan voor een vrijblijvende proefles.