NAAM: Remy Jean Le
AANTAL KEER PER WEEK CROSSFIT: 5 a 6 keer in de week
FAVORIETE BENCHMARK: Cindy, Chelsea en Annie 

 

HOE KWAM JIJ IN AANRAKING MET CROSSFIT?
Na vele jaren in de sportschool gehangen te hebben was ik toch wel nieuwsgierig naar wat CrossFit te bieden had. Ik had het met name voorbij zien komen op internet.

 

HOE BEN JIJ BIJ FITTR TERECHT GEKOMEN? EN WAAROM HEB JE VOOR FITTR GEKOZEN?
Via Timo en Bastijn die ik nog kende van onze Domino’s tijd. De sfeer en de diversiteit aan workouts zijn hetgeen wat mij hebben doen kiezen voor FITTR.

 

WAT DOE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN?
Voormalig pizza-koning van Oosterhout en omstreken, maar tegenwoordig ´mastertrainer´ bij Enforce, mensen coachen en begeleiden naar een gezond en vitaal lichaam. Verder ben ik graag op pad of speel ik bordspellen met mijn gezin (Nyree en Lizzy Jolie) of met andere vrienden.

 

WELKE SPORT BEOEFENDE JE VOORDAT JE BIJ FITTR KWAM? IN WELK OPZICHT IS CROSSFIT ANDERS DAN WAT JE VOORHEEN DEED?
Een decennia lang heb ik afwisselend een abonnement gehad bij verschillende sportscholen en deed ik met enige regelmaat nog voetballen bij TSC. Vele jaren heb ik dit met plezier gedaan en heeft het me van alles gebracht, maar het begon te vervelen. Dus was het tijd voor iets nieuws.

 

OP WELK RESULTAAT, DAT JE BIJ FITTR HEBT BEHAALD, BEN JIJ HET MEEST TROTS?
CrossFit zorgt ervoor dat ik telkens weer mijn grenzen opzoek en ik vind niet erg om beter worden in dingen die ik nog niet kan. Het vermogen om dat te gaan doen wat je voorheen eigenlijk niet leuk vond omdat je het niet kon, daar ben ik wel blij mee dat ik dat nu heb.

 

WAT IS JOUW ULTIEME CROSSFITDOEL?
Meedoen aan een competitie en daar ook een keer een vorm van succes beleven. Allround beter worden en wie weet in de toekomst anderen ook helpen beter te worden.

 

#UnityThroughMovement

Maak ook kennis met CrossFit!

Meld je direct aan voor een vrijblijvende proefles.