NAAM: Niké Vlasblom
AANTAL KEER PER WEEK CROSSFIT:
gemiddeld 4 keer per week
FAVORIETE BENCHMARK: 
Mary

HOE KWAM JIJ IN AANRAKING MET CROSSFIT?

Dit kan ik me niet meer herinneren! Ik ben wel even zoet geweest met het teruglezen van Whatsapp berichten met ‘crossfit’ als zoekterm, maar dat heeft niks opgeleverd. Ik denk het ontstaan is toen ik nog softbalde. Ik trainde toen in de winter mee met Dames 1 van Roef! en ik kan me herinneren dat we daar hiit-trainingen hadden. Ik weet wel dat ik het één seizoen heb gecombineerd (1-2 x CrossFit naast softbal training).

HOE BEN JIJ BIJ FITTR TERECHT GEKOMEN? EN WAAROM HEB JE VOOR FITTR GEKOZEN?

Via een Facebook advertentie! Na een tegengevallen eerste proefles bij een andere box, was ik toch nieuwsgierig of mijn ervaring anders zou zijn bij FITTR. Ik ben blij dat ik dat heb geprobeerd, want bij FITTR werd ik enorm warm ontvangen. Daarnaast word ik enorm enthousiast als ik zie dat vanuit positiviteit gecoacht wordt en mensen worden geholpen met het behalen van hun doelen. Dat is bij FITTR zeker het geval!

WAT DOE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN?

Overdag ben ik Business Analist voor gemeente Etten-Leur. Ik breng werkprocessen in kaart en adviseer en ondersteun in het optimaliseren en/of digitaliseren van processen. ’s Avonds ben ik voornamelijk CrossFitter. In het weekend ben ik te vinden bij vrienden en familie (en ook vaak bij FITTR). Onlangs ben ik ook gaan samenwonen met mijn vriend in Etten-Leur. Dichter bij werk, maar wel verder van FITTR!

WELKE SPORT BEOEFENDE JE VOORDAT JE BIJ FITTR KWAM? IN WELK OPZICHT IS CROSSFIT ANDERS DAN WAT JE VOORHEEN DEED?

Vlak voor CrossFit speelde ik softbal, maar daarvoor heb ik (als kind) ook geturnd, gedanst (jazzballet & hiphop) en nog een tijdje gefitnest. Als je softbal vergelijkt met CrossFit, vind ik dat het sociale aspect van het horen bij een club hetzelfde is, maar je ondertussen meer aan je eigen ‘fitheid’ werkt. Ik ben ervan overtuigd dat ik een betere conditie heb dan toen ik softbalde en dat ik ook zeker meer kracht heb opgebouwd de afgelopen jaren.

OP WELK RESULTAAT, DAT JE BIJ FITTR HEBT BEHAALD, BEN JIJ HET MEEST TROTS?

Poeh, lastig! Ik heb niet één skill of PR dat bij me opkomt. Ik denk dat het beste resultaat een verandering in mijn houding is geweest: van ‘Ik denk dat ik dat niet kan/ dat kan ik niet’ naar ‘Ik ga het proberen/ gewoon doen’.

WAT IS JOUW ULTIEME CROSSFIT DOEL?

Muscle-ups. Ik heb zeker al zes keer gedroomd dat ik ze strict kan, met gemak, zowel bar als ring. Dus aan #visualiseren geen gebrek.

Ook kennismaken met CrossFit?

Meld je direct aan voor een vrijblijvende proefles of kennismakingsgesprek