NAAM: Yvonne Siemons
AANTAL KEER PER WEEK CROSSFIT: 2 keer
FAVORIETE BENCHMARK: Annie

 

HOE KWAM JIJ IN AANRAKING MET CROSSFIT?

Door Timo, ik sportte al jaren bij van Gils in Dongen, Timo gaf daar ook les, van daaruit is Timo begonnen met FITTR en door zijn enthousiasme aangestoken hebben mijn dochter en ik een proefles genomen en waren we gelijk enthousiast, al duurde het nog wel een paar maanden voor ik me officieel aanmeldde.

HOE BEN JIJ BIJ FITTR TERECHT GEKOMEN? EN WAAROM HEB JE VOOR FITTR GEKOZEN?

Ik heb dus jaren bij Van Gils gesport, helaas stopte Van Gils vorig jaar, wat ik nog steeds heel jammer vindt en moesten we op zoek naar iets nieuws, mede door die proefles besloten mijn dochter (Kelly Siemons) en ik om bij FITTR te gaan sporten.

WAT DOE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN?

In het dagelijkse leven werk ik 20 uur per week bij Laarhoven Sloopwerken in Dongen, werk daar nu 22 jaar, eerste 15 jaar op kantoor, nu gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk op de weegbrug.

WELKE SPORT BEOEFENDE JE VOORDAT JE BIJ FITTR KWAM? IN WELK OPZICHT IS CROSSFIT ANDERS DAN WAT JE VOORHEEN DEED?

Ik heb bij Van Gils verschillende sporten gedaan, zumba, Xcore maar de laatste jaren voornamelijk spinnen, daarna ook begonnen met progress fitness, wat wel een beetje overeenkomt met Crossfit. Bij CrossFit voel ik, na een workout, dat ik echt iets heb gedaan en dat had ik bij de andere sporten minder.

OP WELK RESULTAAT, DAT JE BIJ FITTR HEBT BEHAALD, BEN JIJ HET MEEST TROTS?

Elke keer dat ik wat meer gewicht kan pakken ben ik een beetje trots, verder ben ik er wel trots op dat ik tijdens de corona sluiting 2 keer per week zoom lessen ben blijven volgen, die ik trouwens goed en heel leuk vond, complimenten daarvoor.

WAT IS JOUW ULTIEME CROSSFIT DOEL?

Echt een CrossFit doel heb ik niet, na een paar keer flinke gezondheidsproblemen te hebben gehad is mijn doel, gezond en op een fitte manier oud worden en CrossFit helpt me daar prima bij, dus zolang ik het kan blijven doen, ga ik er zeker mee door.

Ook kennismaken met CrossFit?

Meld je direct aan voor een vrijblijvende proefles of kennismakingsgesprek