NAAM:  Wanda Antheunisse
AANTAL KEER PER WEEK CROSSFIT: 2-3x
FAVORIETE BENCHMARK: ANNIE

 

HOE KWAM JIJ IN AANRAKING MET CROSSFIT?

Via mijn dansbuddy: we zijn samen gestart 3 jaar geleden bij FITTR, we wilden weleens wat anders dan pirouettes draaien.

WAAROM HEB JE VOOR FITTR GEKOZEN?

De allereerste les voelde meteen goed. Fijne coaching, professionele uitleg, open sfeer, niet teveel poespas én iedereen kan meedoen. Ook ik met mijn rugprothese kan alle workouts meedoen. Heb je een blessure of beperking? Bij FITTR kun je altijd mee sporten op jouw niveau én word je uitgedaagd!

WAT DOE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN?

Ik ben Lean Six sigma consultant. Ik adviseer management teams binnen ABN AMRO. In begrijpelijke taal: ik bemoei me met de organisatie inrichting en zorg ervoor dat we tijd overhouden in ons werk; om bijvoorbeeld op tijd te kunnen gaan sporten bij FITTR. 😊

WELKE SPORT BEOEFENDE JE VOORDAT JE BIJ FITTR KWAM? IN WELK OPZICHT IS CROSSFIT ANDERS DAN WAT JE VOORHEEN DEED?

Ik ben danseres geweest. Ik tourde door Nederland om op te treden en heb hiphop wedstrijden gedaan, maar ik ben eigenlijk verre van competitief. Mij zul je niet snel in de box mee zien doen aan een wedstrijd. Ik sta liever aan de zijlijn mijn FITTR-buddies aan te moedigen met een dansje.

OP WELK RESULTAAT, DAT JE BIJ FITTR HEBT BEHAALD, BEN JIJ HET MEEST TROTS?

Ik ben trots op het feit dat er geen week voorbij gaat dat ik 2x per week crossfit. FITTR zit in mijn systeem inmiddels.

WAT IS JOUW ULTIEME CROSSFIT DOEL?

Gewoon lekker door sporten zoals ik nu doe. Mocht ik ooit nog eens een echte pull up uit dat rek kunnen halen, zou dat wel tof zijn.

Ook kennismaken met CrossFit?

Meld je direct aan voor een vrijblijvende proefles of kennismakingsgesprek