Naam: Isa Bax
Leeftijd: 8
Aantal keer per week CrossFit Kids: 2x
Favoriete Benchmark (Fran/Murph/etc): Fran

Hoe kwam jij in aanraking met Kids-Crossfit?

Mijn moeder traint al langer bij FITTR. Ik ben vaak met haar mee naar de box gegaan. Ik vond CrossFit er gelijk leuk uit zien.

Toen ik hoorde dat FITTR startte met CrossFit Kids heb ik me meteen aangemeld. Na de eerste les was ik gelijk erg enthousiast! Ik vind de combinatie tussen kracht en lenigheid erg leuk, en leer hier veel over van coach Bastijn. We doen ook regelmatig buddy workouts, het is leuk om samen met andere kinderen in een team een workout te doen.

Op welke school zit je en wat zijn jouw hobby’s?

Ik zit net in groep 6 van Bs de Torenschouw. Mijn hobby’s zijn zwemmen, turnen, knutselen, TikTok en natuurlijk CrossFit.

Wat vind je het leukste aan CrossFit Kids?

Je leert er veel over en je wordt daardoor sterker. Ik heb zelfs mijn spreekbeurt over CrossFit gedaan, want alle kinderen in mijn klas waren erg benieuwd naar wat het nu precies is. Voor mijn spreekbeurt heb ik een 8,7 gehaald!

Welke sport beoefende je voordat je bij FITTR kwam en in welk opzicht is CrossFit anders dan wat je voorheen deed?

Ik heb daarvoor mijn zwemdiploma A, B en C gehaald. En ik zit nu drie jaar op turnen. Mijn lenigheid komt bij CrossFit goed van pas omdat gymnastiek hier ook een onderdeel van is.

Wat vind je het leukste wat je tot nu toe hebt meegemaakt bij FITTR?

Ik vond het heel leuk om voor het eerst een les te krijgen in deadliften. Ik kan al 42,5kg optillen!

Op welk resultaat, dat je bij FITTR hebt behaald, ben jij het meest trots?

Ik heb pas geleden een workout met 30 box jumps en 150 burpees binnen de tijd afgemaakt!

Wat is jouw ultieme CrossFit-doel?

Ik wil heel graag pull-ups leren.

Maak ook kennis met CrossFit (Kids)!

Meld je direct aan voor een vrijblijvende proefles.