Naam: Linda Waanders- de Bont
Aantal trainingen per week: 4
Favoriete benchmark/workout: DT en Zeus

Hoe kwam jij in aanraking met CrossFit?
Ik was na het krijgen van mijn 2e kind niet fit meer en was onzeker over het kunnen van mijn lijf. Omdat ik tegelijkertijd vond dat ik een voorbeeld moest geven vanuit mijn vakgebied, inclusief een dosis schaamte en onzekerheid, ben ik bij een Personal Trainer terecht gekomen waarbij CrossFit door zijn aderen stroomt. Dat virus is daar overgedragen.

Of eigenlijk, mijn man heeft mij erheen gestuurd, want hij was mijn gezeur zat en ik had een “schop onder mijn kont” nodig.

Hoe ben jij bij FITTR terecht gekomen? En waarom heb je voor FITTR gekozen?
Na de Personal Training en persoonlijke ontwikkelingsslag zocht ik toch meer de gezelligheid van een community. Ik ben destijds bij Uphold in Dongen gestart met CrossFit. Ik kwam erachter dat de kwaliteit en expertise bij FITTR hoger lag, iets waar ik veel waarde aan hecht en heb toen de overstap gemaakt naar FITTR.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben beweegcoach en vakleerkracht bewegingsonderwijs op de basisschool. Ook ben ik Powermama coach, waarbij ik zwangere vrouwen op een veilige manier train en laat herstellen na de zwangerschap. Én mama van 3 fantastische jongens.

Welke sport beoefende je voordat je bij FITTR kwam? In welk opzicht is CrossFit anders dan wat je voorheen deed?
Vroeger veel geturnd. Door het CIOS en Sportacademie had ik daar te weinig tijd meer voor. Na de studie heb ik nog een poos gevolleybald, poging tot triatlon en algemene fitness activiteiten geprobeerd…

Ik vind CrossFit/Functionele training echt veel meer dan alleen sporten. Het heeft mijn mentale leven beïnvloedt, mijn fysieke leven, maar ook de kijk op het geven van lessen en trainingen die ik geef aan anderen. En je blijf leren!

Op welk resultaat, dat je bij FITTR hebt behaald, ben jij het meest trots?
Ervaren dat een sterk en fit lijf zoveel doet in het dagelijks leven. Dat alles ‘trainbaar’ is en je trots kan zijn op wat het kan, doet en eruit ziet.
Ik vind het heel cool als de trainers mij technisch weer iets hebben kunnen perfectioneren.

Wat is jouw ultieme crossfit doel?
Alle movements 1 keer Rx als Master kunnen.

Ook kennismaken met een van onze trainingen?

Meld je direct aan voor een vrijblijvende proefles of kennismakingsgesprek!