NAAM: Dennis Broeren
AANTAL KEER PER WEEK CROSSFIT:
 Mijn streven is 4x per week of in in ieder geval minimaal 3x
FAVORIETE WORKOUT: Mijn favoriete WOD’s zijn vooral de AMRAP met daarbij het roeien en de ring rows en clean jerks als ik ’t zo goed zeg haha. Gewoon waar het tempo lekker hoog ligt en ik het gevoel heb dat ik 5 maximale uit mezelf ben aan ’t halen. Heerlijk vind ik dat!

HOE KWAM JIJ IN AANRAKING MET CROSSFIT?

2 collega’s van me op m’n werk waren er helemaal enthousiast over en hoe hun er over praatte maakte me nieuwsgierig en ben op YouTube gaan kijken wat ’t inhield en ’t sprak me meteen aan! Daarnaast heb ik een life coach Sven van Ingen die zelf ook naar CrossFit gaat en heeft mij ook enorm gemotiveerd om hiervoor te gaan en dankzij hem heb ik ook geleerd weer positieve doelen voor mezelf te creëeren.

HOE BEN JIJ BIJ FITTR TERECHT GEKOMEN?

Ik ben gaan kijken wat er in mijn woonplaats Oosterhout op m’n pad zou komen en kwam meteen bij FITTR CrossFit terecht en plande direct een proefles.  

EN WAAROM HEB JE VOOR FITTR GEKOZEN?

Na de eerste proefles was ik meteen verkocht. Ik voelde meteen een klik en ik twijfelde geen sec. Jaaaaa let’s do this was letterlijk wat ik dacht en voelde me meteen op m’n plek vooral door ’t team gevoel en enthousiasme vanuit de coach!

WAT DOE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN?

Ik ben altijd lekker bezig. Zowel met muziek als met entertainment in ’t algemeen. Ik post veel dansvideo’s op TikTok maar vooral omdat ik daar trots op ben dat ik nog kan dansen want een aantal jaar geleden heb ik een tia gehad en bestond er een kans dat ik nooit meer zou kunnen lopen überhaupt dus het feit dat ik weer kan sporten en dansen is voor mij al een overwinning op zich!

WELKE SPORT BEOEFENDE JE VOORDAT JE BIJ FITTR KWAM? IN WELK OPZICHT IS CROSSFIT ANDERS DAN WAT JE VOORHEEN DEED? 

In mijn jongere jaren was ik vooral actief op fitness gebied. Dat was leuk met m’n sportmaatje maar alleen kon ik de drive niet meer staande houden en ben ik uiteindelijk gestopt met sporten.

OP WELK RESULTAAT, DAT JE BIJ FITTR HEBT BEHAALD, BEN JIJ HET MEEST TROTS?

Ik ben vooral trots op mezelf dat ik met wat voor workout dan ook m’n grenzen op durf te zoeken en dingen doe die ik nooit verwacht had van te voren dat ik dat weer zou kunnen. Zoiets simpels als touwtje springen was voor mij al een prestatie om dat weer te kunnen of de handstand tegen de muur dat gaf echt een enorm trots gevoel. Maar daar wil ik de coaches echt credits voor geven want die gaven mij echt ’t vertrouwen dat ik dat gewoon kan.

WAT IS JOUW ULTIEME CROSSFIT DOEL?

Mijn ultieme doel is om weer fit te zijn en weer in shape te komen. Ik wil echt voor de transformatie gaan maar vooral weer een gezonde en fitte vader voor m’n kinderen.

Ook kennismaken met CrossFit?

Meld je direct aan voor een vrijblijvende proefles of kennismakingsgesprek