NAAM:  Cynthia Smits
AANTAL KEER PER WEEK CROSSFIT: 4 a 5 keer. Ik ben er het liefst elke dag maar een rustdag tussendoor is wel nodig.
FAVORIETE BENCHMARK:  Isabel & Grace vind ik leuk! Ik hoop die wel in gewicht te kunnen verbeteren volgende keer.

 

HOE KWAM JIJ IN AANRAKING MET CROSSFIT?

Mijn broer en neef sportten al een tijd bij FITTR en hadden het erg naar hun zin. Toen er een week kwam met buddy workouts ben ik door mijn broer gevraagd om eens mee te komen doen.

HOE BEN JIJ BIJ FITTR TERECHT GEKOMEN? EN WAAROM HEB JE VOOR FITTR GEKOZEN?

Via mijn broer ben ik dus bij FITTR binnen gekomen. De sfeer in de box was meteen super leuk en ik voelde me erg welkom, ondanks dat ik niet snapte wat er allemaal ging gebeuren. Iedereen laat je in je waarde ongeacht welk gewicht jij pakt voor een workout en iedereen helpt je als je om hulp vraagt.

WAT DOE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN?

Ik ga binnenkort aan de slag als klantenservice specialist bij Buitenhof! Iets wat voor mij ook helemaal nieuw is, want hiervoor heb ik jaren in de detailhandel gewerkt.

WELKE SPORT BEOEFENDE JE VOORDAT JE BIJ FITTR KWAM? IN WELK OPZICHT IS CROSSFIT ANDERS DAN WAT JE VOORHEEN DEED?

Ik was met vlagen te vinden in een sportschool, maar ik was vooral een goede sponsor voor de sportschool. Ik had altijd weinig motivatie om mezelf er naar toe te slepen en aan de bak te gaan.

Bij FITTR staan er gelukkig coaches op je te wachten, dus daardoor ben ik al gemotiveerd om te gaan. Binnen CrossFit valt er zoveel te leren dat het ook interessant en uitdagend blijft om te gaan en beter te worden. Je blijft je grenzen verleggen en nieuwe dingen uitproberen!

OP WELK RESULTAAT, DAT JE BIJ FITTR HEBT BEHAALD, BEN JIJ HET MEEST TROTS? 

Ik heb al meerdere dingen overwonnen waarvan ik überhaupt nooit had gedacht dat mijn lichaam dat aan zou kunnen, zoals bijvoorbeeld meedoen aan de Murph workout of een halve marathon roeien.

WAT IS JOUW ULTIEME CROSSFIT DOEL?

Ik wil nog heel veel dingen leren, zoals een pull-up of muscle-up kunnen bijvoorbeeld.

Mijn 1rm’s wil ik heel graag blijven verbeteren dus binnenkort een 100 kilo deadlift staat ook zeker op mijn lijstje.

Cynthia Smits - Meet The Community #18Foto’s gemaakt door Nathalie van Zitteren-Constantino (@momento_photography_bynathalie)

Maak ook kennis met CrossFit!

Meld je direct aan voor een vrijblijvende (outdoor) proefles.