Marjolein van Leijsen – Meet The Community #14

AANTAL KEER PER WEEK CROSSFIT: 2x
FAVORIETE BENCHMARK:DT

HOE KWAM JIJ IN AANRAKING MET CROSSFIT?

Ik was op zoek naar een personal trainer, omdat ik de discipline in mezelf niet kon vinden. Ik had iedere sportschool in de omgeving inmiddels gesponsord met een lidmaatschap maar vond er na een tijdje niks meer aan. Ik kwam eind 2015 bij Koen van Meurs terecht. Met hem ben ik individueel gaan trainen en uiteindelijk in mijn omgeving meerdere enthousiast gekregen waardoor dit small group trainingen werden.

HOE BEN JIJ BIJ FITTR TERECHT GEKOMEN? EN WAAROM HEB JE VOOR FITTR GEKOZEN?

In de tijd dat ik bij Koen trainden, heeft hij een CrossFit-box opgezet. Hier heb ik toen een abonnement afgesloten maar de afstand speelde voor mij wel parten. Ik was inmiddels bevallen van mijn eerste kindje en de reistijd naar D’n Bosch en de nodige spitsuren zorgden ervoor dat ik rond ben gaan kijken naar CrossFit-boxen in de omgeving. Via instagram was ik FITTR al een tijdje aan het volgen in het opstarten van hun CrossFit-box. In november 2017 toen zei een tijdje draaiden, ben ik een proefles gaan doen. Ik was toen al bij een andere box geweest waar ik me niet op gemak voelden. Maar bij FITTR kwam ik tijdens het zoeken van de ingang al een coach tegen die rennend door de straten mij enthousiast toe riep, maar nog even zijn wod af moest maken. “Oke nice dacht ik, zelfs tijdens zijn eigen training een warm welkom geven, fijn!”. Ik voelden me dan ook meteen thuis bij FITTR en de mensen die daar trainden. En waarom blijf ik kiezen voor FITTR en zeg ik mijn abonnement niet op? Omdat het super bazen zijn ook tijdens de lockdown en ze zo creatief inspelen op alle maatregels waar ze mee te maken krijgen waardoor wij als leden toch zo goed als mogelijk fit kunnen blijven.

WAT DOE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN?

Ik ben momenteel nog werkzaam binnen de 24-uurs zorg in de mindervaliden zorg. Maar heb mijn ontslag daar na 12,5 jaar ingediend om aan een nieuw avontuur te beginnen in de ondersteunde ambulante zorg binnen een andere organisatie. Ik ben inmiddels moeder van 2 kids (1 en 3 jaar) waar ik de meeste tijd mee doorbreng. Samen met mijn man zijn wij ooit een groot project gestart van het renoveren van een oud herenhuis waar veel van onze tijd in gaat. Als ik ergens dan nog gaatjes over heb, ga ik graag met vriendinnen een avondje kletsen, een escaperoom doen, spelletjes spelen of gezellig een hapje en een drankje doen buiten de deur. Ook ben ik dol op buiten festiviteiten (festivals, foodtruck festivals, dorpsfeest, braderie) om even een dansje te wagen met mijn gezin, vrienden of familie.

WELKE SPORT BEOEFENDE JE VOORDAT JE BIJ FITTR KWAM? IN WELK OPZICHT IS CROSSFIT ANDERS DAN WAT JE VOORHEEN DEED?

Naast het sponsoren van verschillende sportscholen in de buurt heb ik ook een tijdje bij Black and White gezeten wat ik erg leuk vond (met name de ambiance daar). Daar volgden ik Club Power en spinning en dan ging ik weer naar huis. Tevens heb ik nog een tijdje gevoetbald. Tot ik zwanger raakten en dit niet meer kon.  Al blijft voetbal altijd kriebelen, dus hopelijk gaan mijn jongens ooit op voetbal zodat ik lekker fanatiek langs de zijlaan kan staan.

OP WELK RESULTAAT, DAT JE BIJ FITTR HEBT BEHAALD, BEN JIJ HET MEEST TROTS?

Dan moet ik nu toch de halve marathon roeien in coronatijd zeggen, die door deze toppers mogelijk is gemaakt. Ik bedoel, welke sportschool brengt nu een roeier langs om vervolgens weer op te komen halen de dag erna om naar de volgende te brengen?   

WAT IS JOUW ULTIEME CROSSFIT DOEL?

Zo lang mogelijk mijn twee jongens aan kunnen als ze groot en sterk worden.

Maak ook kennis met CrossFit!

Meld je direct aan voor een vrijblijvende proefles.