NAAM: Levi Severins

AANTAL KEER PER WEEK CROSSFIT: 1x per week

FAVORIETE BENCHMARK: Ik doe het liefste Buddy workouts

 

HOE KWAM JIJ IN AANRAKING MET CROSSFIT?

Ongeveer 1,5 jaar geleden via een vriendin van mij, Isa Bax.

HOE BEN JIJ BIJ FITTR TERECHT GEKOMEN? EN WAAROM HEB JE VOOR FITTR GEKOZEN?

Ik ben graag in beweging en vind actieve sporten erg interessant. Het was Buddy week bij FITTR en Isa nodigde me hiervoor uit om met haar mee te gaan. Ik was meteen enthousiast na 1 keer te hebben mee gedaan. Omdat wekelijks de lessen verschillend zijn vind ik het extra leuk om steeds iets nieuws te doen en te leren.

WAT DOE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN?

Ik ben 11 jaar, en zit in groep 7 van de Touwbaan in Oosterhout. Ik vind voetballen, darten, gamen, buiten spelen en spelletjes leuk om in mijn vrije tijd te doen.

WELKE SPORT BEOEFENDE JE VOORDAT JE BIJ FITTR KWAM?

Ik ben nadat ik mijn zwem diploma’s heb gehaald op voetbal gegaan, ik was toen 6 jaar. Naast CROSSFIT atleet ben ik ook nog voetballer dus☺

IN WELK OPZICHT IS CROSSFIT ANDERS DAN WAT JE VOORHEEN DEED?

Voetbal is natuurlijk een team sport, conditie is hierbij ook erg belangrijk en dat breng ik samen met kracht training op niveau bij FITTR. Daarbij kun je je bij crossfit meer uitdagen omdat het individueel is.

OP WELK RESULTAAT, DAT JE BIJ FITTR HEBT BEHAALD, BEN JIJ HET MEEST TROTS?

Ik ben eigenlijk regelmatig trots op mezelf, een gewicht wat ik extra pak, een oefening die lekker gaat, maar het meeste ben ik trots op de kg die ik kan dragen met squaten. Hier heb ik al veel kracht in opgebouwd.

WAT IS JOUW ULTIEME CROSSFIT DOEL?

Om mezelf te blijven uitdagen en mezelf te proberen blijven verbeteren. Plezier, doorzettingsvermogen, en wilskracht blijft hierbij ook zeker mijn doel.

Maak ook kennis met CrossFit!

Meld je direct aan voor een vrijblijvende (outdoor) proefles.