Fundamentals is een introductie les waar de kernbewegingen van CrossFit worden uitgelegd en waarom we dingen doen zoals we ze doen bij FITTR. Dit is een les van een uur met een van de FITTR-coaches die je alles uitlegt wat je moet weten over het doen van CrossFit bij FITTR.

Voor wie is de Fundamentals?

Deze les is geschikt voor iedereen die nieuw is met CrossFit. Bij FITTR streven we ernaar om bewegingen met een bepaalde techniek uit te voeren. Door middel van de fundamentals les kunnen wij jou een goede basis geven voor je eerste WOD. Elke week bieden wij fundamentals lessen aan om te zorgen dat jij bekend wordt met CrossFit.

Wat doen we tijdens de Fundamentals?

Elke fundamentals les is zo opgezet dat het in dezelfde flow loopt zoals onze andere lessen. Elke les start met een warming-up. Daarna leer je meer over de verschillende vaardigheden binnen Crossfit. Nadat je je zeker voelt met het maken van de nieuwe bewegingen sluiten we het uur af met een kleine workout.

Wat moet ik aan?

Het is belangrijk dat je kleding draagt waarin je vrij kan bewegen. Zorg ervoor dat je kleding aan hebt waarin je mag zweten, want ondanks dat we met name focussen op techniek zal je gaan zweten. Er zijn heel veel CrossFit-specifieke kleding en schoenen te verkrijgen, maar die heb je niet nodig tijdens de Fundamentals. Mocht je je sportkleding een upgrade willen geven dan kunnen wij je altijd helpen om je een duwtje in de goede richting te geven.

Dit klinkt geweldig! Hoe schrijf ik me in?

Het volgen van een proefles bij FITTR is gratis. Je kunt een Fundamentals inplannen met een van onze coaches door contact met ons op te nemen via de volgende button:

AAN DE SLAG!